sĆ¢mbătă, 13 februarie 2016

Costume de baie ieftine

Vezi costume de baie ieftine pentru vara acestui an! La mare cautare sunt costume de baie tanga, pentru ca sunt costume de baie sexy, ce te vor ajuta sa scoti mai usor in evidenta formele corpului tau. Poti alege costume de baie in doua piese sau costume de baie intregi. Am vizitat cateva magazine online si am ales cele mai ieftine si elegante costume de baie. Cand spunem ieftine, ne referim la materialele folosite, culorile vii pe care le au. Preturile difera in functie de magazin.




Costume de baie push-up cu imprimeuri florale si costume de baie retro cu talie inalta, vor reprezenta tendintele in moda acestui an.



In aceasta perioada, reducerea de pret este semnificativa, de pana la 70% si ar fi bine sa cumparati din timp un costum baie ieftin pentru reducerea cheltuielilor.

Puteti consulta costume de baie braziliene si costume de baie ieftine online din doua piese!

Costume de baie cu animal print şi imprimeuri florale: acestea vor rămĆ¢ne mult timp la moda.



Fie ca alegi sa mergi la mare la plaja, sau pur si simplu la piscina, costumele de baie din 2 piese, te vor face sa fi remarcata si admirata.





Alege-ti modelele preferate din colectia de costume de baie. Costume de baie cu totul sau din doua piese, cu croieli originale si combinatii de culori in tendinte. Puteti alege costume de baie practice, dintr-o singura bucata, sau din cele sexi din doua piese. In plus, recomandam Astratex.ro ce are lenjerie intima, slipi clasici sau tip pantalon scurt pentru barbati si copii.



Costumele de baie din doua piese din oferta noastra vi se vor potrivi perfect. Va intrebati de ce? Deoarece puteti alege marimi diferite pentru sutien si slip fara un cost suplimentar! Aveti soldurile mai mari sau vi se intampla sa va stranga sutienul? De acum nu mai este o problema. Costumele de baie de pe Astratex.ro vi se vor potrivit perfect. Va veti simti comfortabile si seducatoare.




Costum de baie VOLIN - caracterizat prin materiale de calitate si stil unic. Sunt costume de baie sexy, indragite de americani, francezi, germani. 

Sfaturi pentru alegerea unui costum de baie potrivit:

cumpara la inceputul sau Ʈnaintea sezonului de plaja.
- alege un costum potrivit siluetei
- comanda online, deoarece e mai usor sa gasesti preturi ieftine la bikini, si oricum poti verifica coletul la primire, iar daca ai gresit masura poti sa schimbi usor produsul.
- alege un costum de baie care iti avantajeaza silueta
- comanda 2 costume daca vei face plaja mai multe zile, Ć®n acest fel le poÅ£i alterna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu