miercuri, 13 aprilie 2016

Chilot modelator Feel

chiloti dama ieftini

Chilot modelator Feel – avem o gama variata de chiloti moderni din colectia anului 2016. Alege chiloti confortabili de dama, chiloti tanga femei sau chiloti modelatori, avand croieli originale si culori in tendinte la cele mai bune preturi. Tot ce trebuie, sa faci este sa vezi pretul (butonul de mai jos). Gaseste Chiloti ieftini la preturi mici online sau produse de lenjerie intima comode si elegante. Click pe imagine pentru marimi disponibile!

Preturi, reduceri si promotii: comanda Chilot modelator Feel la pret redus, ce se gasesc in magazinele online sau profita de ofertele promotionale la Lenjerie intima femei. Numai acum, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 35%. Vrei sa vezi pretul in acest moment? Click pe buton:

Detalii si descriere : Chilot cu efect modelator talie inalta.MID CONTROL – grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorConfectionat din plasa elastica transparenta si microfibra elastica cu aspect satinatPartea din spate este netedaEfect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorMaterial dublat in partea din fata – confera fermitate in zona abdomenuluiTalie inalta (pana sub piept) elastica cu banda din silicon pe interior – previne rularea materialuluiMargini elasticeSe inchide in zona inghinala prin trei agatatori ce pot fi prinse in doua pozitii la doar 80.00 RON lei. Pretul este mai mic in anumite perioade din 2016. Vezi si slip tanga ieftin sau slip brazilian.

reducere Chilot modelator Feel, cel mai mic pret

Va recomand Chilot modelator Feel la 80.00 RON ca fiind un produs de calitate si la moda, la un pret accesibil. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri. Cautati pe site Lenjerie intima cu livrare in toata tara in 24-48 de ore.

 Alti clienti au cautat si:

  • „Lenjerie intima ieftina online”, „chiloti brazilieni” „chiloti erotici”, „chiloti ieftini”, „chiloti cu talie inalta”, „chiloti brazilieni”,”chiloti tanga xxx”, „slipuri cu talie inalta”, „chiloti dama ieftini”, „chiloti cu push up”, „Lenjerie pentru femei”, „chiloti pentru femei”, „costume de baie din doua piese

 

 

Articolul Chilot modelator Feel apare prima dată în Rochii dama ieftine!.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu