duminică, 10 martie 2019

Plugin-uri wordpress pentru email marketing

Modul în care trimiteți e-mailuri abonaților dvs. ar putea face sau ar putea întrerupe campaniile de marketing prin e-mail. Deși poate părea logic să folosiți un plugin de newsletter WordPress pentru a trimite e-mailuri direct de pe site-ul dvs. în loc de un serviciu profesionist de marketing prin e-mail, acest lucru ar putea afecta campaniile dvs.

Relevanța Newsletter-urilor de e-mail


În epoca social media, e-mail marketing-ul poate suna ca o relicvă a trecutului. Dimpotrivă, această strategie de marketing este încă foarte relevantă pentru actiunile dvs de succes. 

În primul rând, depozitarea prin e-mail a conținutului promoțional direct în căsuța poștală a abonaților. Nu există nicio garanție că urmașii dvs. vă vor vedea postările din rețelele sociale în fluxurile lor aglomerate, dar e-mailurile sunt trimise individual și sunt mai susceptibile de a fi văzute de clienți potențiali sau de clienți.



În plus, pentru mulți oameni, e-mailul este o necesitate. Este posibil ca adepții tăi să meargă zile fără să verifice conturile lor de social media. Cu toate acestea, e-mailul este o parte vitală a muncii și vieții personale a multora. 

În ciuda acestor avantaje, marketingul prin e-mail necesită încă o strategie. Este cel mai eficient atunci când aveți o listă vastă de abonați care sunt interesați de marca dvs. Este mult mai probabil ca aceștia să vă deschidă și să vă citească buletinele de știri decât persoanele care nu sunt preocupate de ceea ce aveți de oferit.

De ce ar trebui să trimiteți buletine de știri direct de pe site-ul dvs. WordPress?
Când vine vorba de crearea și trimiterea buletinelor de știri prin e-mail, există mai multe pluginuri care vă permit să faceți acest lucru direct de pe site-ul WordPress. MailPoet, Newsletter și Jackmail sunt câteva exemple care oferă soluții convenabile de marketing prin e-mail.

Pentru mulți, calitatea cea mai atrăgătoare de a folosi un plugin de newsletter este de a trimite buletine de știri și de a monitoriza abonamentele din cadrul WordPress. Nu trebuie să treceți înainte și înapoi între site-ul dvs. și o platformă de marketing prin e-mail, economisind timp și menținând eforturile dvs. de marketing organizate.

Multe pluginuri pentru buletine informative, inclusiv cele pe care le-am menționat, au șabloane sau constructori de tip drag-and-drop pentru a ajuta la accelerarea procesului de creare a buletinelor de știri de înaltă calitate. Aceste caracteristici vă ajută, de asemenea, să păstrați buletinele informative coerente în aspect și design.

Pluginurile care oferă buletine informative automate vă permit să programați când sa fie trimise buletinele dvs. de știri. În acest fel nu trebuie să vă faceți griji că le-ați trimis singuri. Cu ajutorul e-mailurilor automate puteți să creați buletinele de știri la dispoziția dvs. și să le trimiteți în continuare în mod regulat.

La valoarea nominală, trimiterea de buletine de știri direct de pe site-ul dvs. WordPress pare a fi cea mai bună cale pe care o puteți lua pentru marketingul prin e-mail. Comoditatea de a crea și de a trimite buletine de știri direct de pe site-ul dvs. este greu de uitat trecut. Valoarea adăugată a e-mailurilor automate, a șabloanelor de buletine informative și a constructorilor și statisticile abonaților fac ca pluginurile pentru buletinele de știri să pară o opțiune bună.

Cu toate acestea, serviciile profesionale de marketing prin e-mail oferă multe din aceleași caracteristici. Unii chiar extind aceste caracteristici pentru a oferi integrare și analiză dincolo de ceea ce pot face pluginurile. În timp ce le lipsește o parte din avantajele pluginurilor, platformele de e-mail marketing sunt mai fiabile și nu vor afecta limitele de e-mail ale furnizorului dvs. de gazduire.

Un plugin de newsletter poate funcționa pentru unii care au liste de abonați mici, servere dedicate și pot crea campanii de e-mail de succes fără instrumente de analiză și integrare extinse. Cu toate acestea, pentru majoritatea, un serviciu de marketing prin e-mail va oferi cea mai bună șansă pentru succesul marketingului prin e-mail.

1 comentarii:

Andreea spunea...

Si Sumo a lansat un serviciu de email marketing

Trimiteți un comentariu