duminică, 5 iunie 2022

Ce este burger swap?

Ce este BurgerSwap? Castiga bani online cu BurgerSwap! Cea mai mare crestere in data de 04.06.2022. BurgerSwap este un schimb descentralizat construit pe partea superioară a Binance Smart Chain (BSC) care permite utilizatorilor să efectueze schimburi de criptomonede facilitate de creatorul său de piață automatizat (AMM).




Creșterea finanțelor descentralizate (DeFi) și-a susținut impulsul în ultimele luni. Odată cu el au venit diferite proiecte care oferă servicii de schimb de jetoane. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei suferă de probleme de lichiditate și alunecare, ceea ce face tranzacționarea costisitoare pentru utilizatorii lor. BurgerSwap oferă un set cuprinzător de instrumente care pot rezolva aceste probleme.


BurgerSwap are mai multe sisteme de stimulare pentru a încuraja mai mulți utilizatori să furnizeze lichiditate protocolului. Și odată cu creșterea lichidității sale, utilizatorii se pot aștepta la tranzacții mai eficiente decât înainte, fără a suporta taxe uriașe de gaz.


Tranzactionati BurgerSwap. Cea mai mare crestere! 04.06.2022

Scopul principal al platformei este de a aborda problema majorității schimburilor bazate pe Ethereum cu taxe de gaz, alunecare a prețurilor și viteze lente ale tranzacțiilor. Prin puntea ETH-BSC, utilizatorii își pot schimba cu ușurință tokenurile ERC-20 pe BurgerSwap.

În cele din urmă, arhitectura platformei este strâns similară cu proiectele din același spațiu, cum ar fi PancakeSwap, BakerySwap și multe altele. Modelul AMM al BurgerSwap oferă utilizatorilor săi stimulente dacă furnizează lichiditate bursei.









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu