marți, 9 martie 2021

Rulouri exterioare de aluminiu - Bacau

Rulouri exterioare de aluminiu - Bacau!

Cauti o firma de rulouri exterioare din aluminiu in Bacau, judetul Bacau? Alexia Invest SRL, comercializeaza si monteaza rulouri exterioare aluminiu in Buhusi, Onesti, Moinesti, Comanesti, Targu Ocna, Slanic Moldova, precum si in comunele si satele judetului Bacau.

Afla rulouri exterioare Bacau preturi la telefon sau whatsapp 0727742735




Rulourile exterioare ofera eleganta casei dumneavoastra si in acelasi timp sunt foarte utile, oferind racoare vara si protectie impotriva luminii, daca se doreste, iar iarna, datorita inchiderii perfecte a cadrului ferestrei, ofera un plus de izolatie termica si fonica. Rulourile au lamele exterioare din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica pentru o mai buna izolatie cu exteriorul. In plus ele pot fi dotate cu sistem de blocare sau yala, oferind si protectie antiefractie.


Rulourile exterioare pot fi actionate manual sau cu motor cu telecomanda si permit si montarea plaselor antiinsecte. Materialele folosite sunt foarte rezistente la actiunile externe, cum ar fi: soare, vant, ploi, zapada; pastrandu-si calitatile si culoarea o perioada lunga de timp.
Rulourile exterioare prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara. Culorile rulourilor exterioare aluminiu pe stoc in tara noastra sunt: alb, maro, stejar auriu, antracit si nuc, pentru alte culori trebuie facuta comanda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu