sâmbătă, 14 martie 2020

Panica totala

Panica totala la Corona virus. Lansata si mentinuta de televiziunile de stiri. Realitatea Plus incepe buletinul de stiri anuntand ca a murit primul roman de corona virus. Apoi zice, ca acesta se afla in Italia si suferea si de alte afectiuni. Si care este cauza decesului? 

Magazinele se golesc cu repeziciune de parca s-ar inchide. A anuntat cineva plecarea din tara a celor de la Lidl, Kaufland, Cora, Carrefour, etc? Au anuntat program normal la magazinele alimentare.
Cam asa arata unul din magazinele Lidl

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Probabil se stie, ca pretul este stabilit de cerere si oferta. In aceasta perioada, cererea e foarte mare si normal ca preturile vor urca. Si apoi, ne vom plange de pereturile mari din perioada Sarbatorilor Pascale. Pai, cine a facut ca ele sa creasca?

Cateva sfaturi pentru un stil de viata sanatos:

1 - Mananca mai multe planteUn sistem imunitar mai sanatos incepe cu ce mananci zilnic. Incearca sa reduci alimentele procesate si sa consumi mai multe fructe si legume.

2 - Bea mai multa apa - Sa te mentii hidratat este esential pentru sistemul imunitar. Apa ajuta si la eliminarea toxinelor si bacteriilor.

3 - Asigura-i organismului Vitamina C necesara - Vitamina C este un un aliat de nadejde pentru sistemul imunitar, in special in forma sa naturala din fructe si legume. 

4 - Tine-ti nivelul de stres sub control - Stim, este mai usor de zis decat de facut, dar stresul constant poate sa slabeasca sistemul imunitar. Incearca o forma de meditatie, scrisul intr-un jurnal, o bautura calda sau orice alta activitate care ar putea functiona pentru tine.

5 - Dormi mai mult - Somnul este foarte important pentru un sistem imunitar sanatos. De fapt, cei care nu dorm suficient, 7-9 ore pe noapte, au sanse mult mai mari de imbolnavire.

6 - Spala-te pe maini frecvent - Una dintre cele mai simple metode de a preveni raspandirea bacteriilor si a virusurilor este spalatul pe maini. Spala-te cel putin 20 secunde cu sapun si apa inainte de a pregati mancarea, inainte de a manca, dupa folosirea toaletei, dupa ce stranuti sau dupa ce tusesti.

Sper ca aceste sfaturi sa iti fie de folos!

Daca tot vorbim de un organism mai puternic, nu uita, mai sunt doua zile in care poti profita de reduceri de pana la 40% la suplimente si remedii 100% naturale in magazinul Viata Verde Viu!

O veste buna e ca avem guvern cu puteri depline. Dupa depunerea motiunii de cenzura de  catre PSD si PRO Romania, astazi 14.03.2020 acelasi guvern Orban in exact aceeasi componenta, a fost votat de catre PSD. Stirea completa pe Libertatea.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu