joi, 15 octombrie 2015

Castiga bani cu aplicatiile android

Afla cum poti castiga bani online din aplicatii Android! Ai un smartphone si vrei sa faci bani cu aplicatii Android usor lucrand de acasa? Poti face simplu ceva banuti, folosind aplicatia WHAFF REWARDS. 


Aceasta aplicatie, se poate descarca din Google Play, accesand link-ul, apoi introduceti codul CE13403. Este  una din cele mai bune aplicatii pentru Android cu care poti face bani prin descarcarea de aplicatii si jocuri gratuite pe smartphone-ul tau. 


Suma minima de plata este de 10 dolari in PayPal, dar poti alege sa primesti si cupoane PlayStation Store, credite GooglePlay, carduri cadou iTunes, Facebook, Steam. Vei avea imediat in contul tau, suma de 0.30 dolari gratis, daca folosesti codul CE13403. 

Castiga bani cu telefonul mobil acum!
Exista persoane, care au instalat aplicatia si au castigat peste 1500 dolari intr-un timp scurt. Castigurile se pot vedea in meniu la Rank. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatie, sa instalezi jocuri si aplicatii gratuite, si esti platit pentru fiecare instalare. In unele cazuri, trebuie sa lasi aplicatiile/jocurile instalate cel putin o saptamana pentru a primi toata suma de bani. Tocmai ai aflat ca este una din cele mai tari aplicatii Android de pana acum.Cu usurinta, se pot face bani pe internet, folosind aplicatii Android free, iar cu ajutorul acestora se pot plati facturile la telefon, utilitati si poate creditul la casa.

Cauti aplicatii Android tableta cu care sa castigi? Whaff Rewards se poate instala atat pe smartphone, cat si pe tableta pentru a face bani pe net fara investitii.

Aplicatia iti este folositoare? Acum ca ai aflat cum sa faci bani pe telefon, poti distribui articolul pe retelele sociale.

Vrei 20 euro fara sa faci nimic? Vezi aici informatii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu