miercuri, 13 aprilie 2016

Sutien Ivonna 522720 neintarit

sutiene online ieftine

Sutien Ivonna 522720 neintarit – detinem variata gama de sutiene confortabile si sutiene de calitate. Alege un sutien cu potrivire perfecta pentru a oferi suport pentru bust. Vezi modele sutiene push up, ce sunt recomandate pentru un decolte vizibil sau sutiene cu dantela. Daca ai un stil de viata activ, vei aprecia colectia de sutiene sport. Tot ce trebuie, sa faci este sa vezi pretul (butonul de mai jos). Gaseste Sutiene Triumph ieftine sau produse de lenjerie intima comode si elegante. Click pe imagine pentru marimi disponibile!

Preturi, reduceri si promotii: comanda Sutien Ivonna 522720 neintarit la pret redus, ce se gasesc in magazinele online sau profita de ofertele promotionale la Lenjerie intima femei. Numai acum, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 35%. Vrei sa vezi pretul in acest moment? Click pe buton:

Detalii si descriere : Sutien elegant croiala clasica.Cupe neintarite confectionate din microfibra pentru confort indelungatBretelele se formeaza din cupe sunt ajustabile in lungime si intariteBalene pentru sustinereInchidere la spate cu doua agatatori ce pot fi prinse in trei pozitii la doar 89.00 RON lei. Pretul este mai mic in anumite perioade din 2016. Vezi si lenjerie intima Catalin Botezatu sau sutiene marca Axami.

reducere Sutien Ivonna 522720 neintarit, cel mai mic pret

Va recomand Sutien Ivonna 522720 neintarit la 89.00 RON ca fiind un produs de calitate si la moda, la un pret accesibil. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri. Cautati pe site Lenjerie intima cu livrare in toata tara in 24-48 de ore.

 Alti clienti au cautat si:

  • „Sutiene} jolidon”, „sutiene fara bretele”, „sutiene dantela”, „chiloti ieftini„, „sutiene marimi mari”, „sutien bumbac”,”sutiene din dantela”, „sutiene alaptare”, „sutiene fara cusaturi”, „sutien intarit”, „Lenjerie pentru femei”, „sutiene fara bretele”, „costume de baie ieftine

 

 

Articolul Sutien Ivonna 522720 neintarit apare prima dată în Rochii dama ieftine!.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu