miercuri, 13 aprilie 2016

Sutien tip corset Timira cu efect Push-Up

sutiene online ieftine

Sutien tip corset Timira cu efect Push-Up – detinem variata gama de sutiene confortabile si sutiene de calitate. Alege un sutien cu potrivire perfecta pentru a oferi suport pentru bust. Vezi modele sutiene push up, ce sunt recomandate pentru un decolte vizibil sau sutiene cu dantela. Daca ai un stil de viata activ, vei aprecia colectia de sutiene sport. Tot ce trebuie, sa faci este sa vezi pretul (butonul de mai jos). Gaseste Sutiene Triumph ieftine sau produse de lenjerie intima comode si elegante. Click pe imagine pentru marimi disponibile!

Preturi, reduceri si promotii: comanda Sutien tip corset Timira cu efect Push-Up la pret redus, ce se gasesc in magazinele online sau profita de ofertele promotionale la Lenjerie intima femei. Numai acum, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 35%. Vrei sa vezi pretul in acest moment? Click pe buton:

Detalii si descriere : Sutien seducator tip corset Timira cu efect Push-Up. Evidentiaza frumusetea decolteului!Confera un decolteu irezistibil datorita croielii speciale si a pernitelor Push-Up (detasabile)Cupe fin intarite acoperite cu microfibra fina cu model frumosPartea superioara a cupei are tivuri dantelate fundita de culoare galbena intre cupeInteriorul cupelor cu striatii delicate pentru confort maximBretele detasabile ajustabile in lungimeBalene sub cupe ce previn deformatea si confera sustinere ferma bustuluiCroiala tip corset (mai lung) confera un aspect seducator si un plus de confortCircuitul (fara balene) este confectionat din dantela elastica si tul delicat tivit cu banda elasticaInchidere prin sase agatatori ce pot fi prinse in doua pozitii la doar 113.00 RON lei. Pretul este mai mic in anumite perioade din 2016. Vezi si lenjerie intima Catalin Botezatu sau sutiene marca Axami.

reducere Sutien tip corset Timira cu efect Push-Up, cel mai mic pret

Va recomand Sutien tip corset Timira cu efect Push-Up la 113.00 RON ca fiind un produs de calitate si la moda, la un pret accesibil. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri. Cautati pe site Lenjerie intima cu livrare in toata tara in 24-48 de ore.

 Alti clienti au cautat si:

  • „Sutiene} jolidon”, „sutiene fara bretele”, „sutiene dantela”, „chiloti ieftini„, „sutiene marimi mari”, „sutien bumbac”,”sutiene din dantela”, „sutiene alaptare”, „sutiene fara cusaturi”, „sutien intarit”, „Lenjerie pentru femei”, „sutiene fara bretele”, „costume de baie ieftine

 

 

Articolul Sutien tip corset Timira cu efect Push-Up apare prima dată în Rochii dama ieftine!.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu