sâmbătă, 4 martie 2017

Retete culinare cu Viorel Copolovici

O emisiune culinara, prezentata de bucătarul sef Viorel Copolovici, va avea loc in fiecare zi de vineri. Acesta și-a propus să creeze un format ușor de urmărit și de reprodus în bucătăriile celor care îl vor privi. 



„Internetul are reguli stricte, pe care nu intenționăm să le încălcăm, oricât de mult mi-ar plăcea mie să descriu, să povestesc, să trec cu farfuria prin monitoare și telefoane”, povestește Viorel Copolovici. 


Urmareste emisiunea si poti contribui la „cartea de bucate” de la „Toate cele bune”, pentru că Viorel e deschis să gătească orice le-ar trece prin cap fanilor emisiunii. „Am suficiente alte ocazii în care eu decid ce mănâncă alții, iar ei sunt foarte mulțumiți că nu trebuie să aleagă un ingredient sau un preparat. Am la fel de multe ocazii în care țin în mod special la respectarea tehnicilor și metodelor de preparate pentru că reprezintă un drum verificat de alții și asta îi dă bucătarului de acasă un fel de plasă de siguranță. Cu acest proiect însă povestea e diferită, vorbim cu oameni care mai degrabă încearcă să-și ușureze treaba în bucătărie, dar cu rezultate memorabile. Cred că el doar le va confirma că viața în bucătărie poate fi mai frumoasă, mai colorată și aducătoare de mari bucurii pentru cei care decid să-i treacă pragul fără frica eșecului”, precizează Viorel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu