miercuri, 27 mai 2020

Targul de carte

Targul de carte elefant.ro are oc in perioada 27 mai - 31 mai 2020. Vor fi prezente edituri din Romania dintre care enumeram: Rao, Humanitas, Polirom. 


elefantFest este cel mai mare târg de carte, organizat ca la carte: te plimbi printre rafturi digitale, participi la lansări live, descoperi oferte exclusive și primești autografe de la autorii tăi preferați! elefantFest promite o experință unică, în care vei fi ghidat pe harta digitală, astfel încât să nu ratezi nicio surpriză.

Libris.ro anunta cu ocazia Zilei copilului reduceri de pret la toate cartile pentru copii si toate jocurile. Parintilor care cauta cadouri ieftine pentru cei mici, li se ofera un ajutor.

În perioada 27 mai – 1 iunie, Editura Litera își așteaptă cititorii la târgul de carte Bookflix, pe litera.ro. Timp de 6 zile este gazda online a mii de titluri din cele mai diverse domenii de interes, a noutăților editoriale și a ofertelor de neratat :
- reduceri de până la 70%
- carte cadou și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei
- momente de lectură
- concursuri tematice
- evenimente de lansare
- surprize pentru cei mai mici dintre cititori (Bookflix Junior pe 1 iunie)

Lista noutăților editoriale :
Devoratoarea de păcate, de Megan Campisi, colecția Buzz Books: https://www.litera.ro/devoratoarea-de-pacate
Datoria unei devoratoare de păcate este să ia păcatele muribunzilor asupra ei și să le poarte cu sine până-n mormânt. Ea trebuie să asculte confesiunile acestora și să le devoreze păcatele, într-un ritual funerar complex.

Vanessa mea cea întunecată, de Kate Elizabeth Russell, colecția Buzz Books: https://www.litera.ro/vanessa-mea-cea-intunecata
Anul 2000. Inteligentă, ambițioasă și foarte matură la cei cincisprezece ani ai săi, eleva Vanessa Wye se lasă prinsă într-o aventură amoroasă cu Jacob Strane, charismaticul ei profesor în vârstă de patruzeci și doi de ani. 

Luvru. Toate picturile: https://www.litera.ro/luvru-toate-picturile
Ghetoul interior, de Santiago H. Amigorena, colecția Clasici Contemporani 

Picturile de la Muzeul Luvru reprezintă cea mai bogată și cea mai vastă colecție de artă europeană. Colecția de artă franceză din secolele XV și XVI este de neegalat. Lucrările geniilor din Renașterea italiană se numără printre cele mai cunoscute din lume. 

Litera: Patria, de Fernando Aramburu : https://www.litera.ro/patria

În ziua în care ETA anunță încetarea acțiunilor armate, Bittori se duce la mormântul soțului ei, Txato, asasinat de teroriștii basci, ca să-i spună că se va întoarce definitiv acasă, în sat. 

Totodată, peste 500 de titluri de ficțiune, non-ficțiune, cărți pentru adulți și povești pentru copii sunt disponbile în format ebook pe litera.ro iar dintre noutăți amintim “Eliberare” de Imogen Kealy, “Dragostea e scrisă în semne” de 
Kate Clayborn, “De ce eu, De ce asa, De ce acum?” de Robin Norwood, “Momente decisive. Cum reactioneaza națiunile în fața crizelor și a schimbării”, de Jared Diamond, “Femeia cu chimono alb”, de Anna Johns, “Aventuri la Conacul Penhallow” de Holly Webb, “Cele mai frumoase poezii pentru copii” de Tony Wolf, “Prințesă sub acoperire”, de Connie Glynn și multe altele.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu