duminică, 13 septembrie 2015

Geci de toamna iarna

Geci toamna iarna de dama si barbati pentru sezonul rece care bate la usa. Profita de reducerile la geci de toamna, reduceri de black friday la geci de iarna dama si barbati. Daca nu-ti place sa porti palton, recomandam o geaca cu gluga si blanita. O alternativa poate fi si o jacheta matlasata cu guler inalt



Va prezint oferta catorva magazine online, care comercializeaza geci ieftine de dama si barbati. Click pe imagini pentru pret si detalii.

BONPRIX




Un model practic, trendy și tineresc, de la Rainbow!



Geacă matlasată cu glugă detașabilă, fermoar în direcții și capse. 



Din material de calitate, foarte călduroasă.


O geaca incantatoare realizată în stil Parka confortabil şi feminin, cu inseraţii de contrast decorative şi vătuire uşoară.


Geaca eleganta, online, ieftina şi trendy din actuala colecţie bpc, frumos ornată cu cusături de matlasare interesante şi cu cusături vieneze pentru un croi feminin pe talie. 





Jacheta moderna, scurta, de culoare indigo, cu aspect lucios. Este captusita, are gluga, fermoar ascuns si buzunare laterale. In talie are o banda incretita, iar la baza are o banda elastica, din material textil.




Jacheta dama - ombre blue - lungime: 62 cm la marimea M/38. - modelul din poza are 176 cm inaltime, si poarta marimea S/36


Jacheta dama - Only - articol onlindependence, coral (face parte din noua colectie de jachete si geci).

Jacheta parka cu guler din blana - ONLY verde kaki .

Puteti vedea si modele de geci dama ieftine precum si geci groase ieftine.









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu