duminică, 15 noiembrie 2015

Vei fi sedusa de reducerile STASHINERS de BLACK FRIDAY

Cauti reduceri online la haine? Sau poate esti in cautarea unor reduceri imbracaminte, incaltaminte, dama, barbati sau copii? Conteaza mai putin ca esti din Iasi, Cluj sau Bucuresti, toti vrem reduceri. Indiferent, ca vrem reduceri haine sau reduceri elecrocasnice, sa fie un pret mai mic. Cand vedem o promotie sau vouchere pipaim portofelul.

Dacă ne-ar întreba cineva care este activitatea care ne relaxează cel mai mult, cred că mare parte dintre noi am răspunde fără să stăm prea mult pe gânduri: shoppingul! Fie că e shopping online fie că luăm la pas magazinele preferate, trebuie să recunoaștem că savurăm la maxim acel moment în care căutăm geanta perfectă sau rochia care să ne scoată în evidență atuurile.

Acum că ți-am stârnit pofta de shopping îți reamintesc că în luna noiembrie avem parte de Black Friday, ziua mega reducerilor! Da, acea zi în care ești asaltată de oferte care mai de care mai apetisante și tentate. Ziua în care tot ce ți-ai dorit în materie de vestimentație poate ajunge la tine în dulap, fără să îți golescă cardurile. Ți-am pregătit o serie de surprize care transformă Black Friday într-o sărbătoare dedicată fashionistelor!



În cazul în care nu ai dat un refresh garderobei, acum este momentul să faci un review și să te descotorosești de tot ce nu urmează ultimele tendințe! Să nu îți fie frică să scapi de acele bluze care s-au purtat sezonul trecut sau de acei pantaloni evazați care nu îți pun în evidență picioarele. În acest fel vei știi că ai nevoie de rochii office, skinny jeans sau bluze cu imprimeuri bogate, iar de aici mai este doar un pas până la a pune la punct un wishlist! Dacă nu ești sigură pe alegerile tale, te invit să consulți sugestiile designerilor internaționali care sunt o autoritate în industria modei.

Dacă nici așa nu ești convinsă, atunci sună-ți cea mai bună prietenă și întâlniți-vă pentru o ședință de window shopping sau de surfing elegant printre ultimele colecții StarShinerS. Ce poate fi mai distractiv decât timpul petrecut cu cea mai bună prietenă? Iar dacă vrei să faci lucrurile cât mai distractive, transformă-ți camera în catwalk și bucură-te de un fundal muzical creat special pentru Fashion Week Paris! Cu cât știi mai bine ce ți se potrivește, cu atât îți va fi mai ușor să îți reîmprospătezi garderba.

Înarmează-te cu răbdare! Te va ajuta în căutarile tale atunci când vom da startul mega reducerilor de Black Friday! Te asigur că te va ajuta atunci când vei comanda cele mai hot piese ale sezonului, la cel mai mic preț, fără a te stresa.
Acum că ai dobândit control asupra viitoarei garderobe, tot ce îți rămâne de făcut este să te lași sedusă de reducerile de StarShinerS Black Friday!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu