luni, 31 octombrie 2016

Plasture electro stimulator ELEKTRAINER la pret ieftin

Cauti plasture electro stimulator ELEKTRAINER la pret ieftin? Descopera in acest articol, caracteristicile acestui plasture electro stimulator produs de ELEKTRAINER si vezi cum poate sa-ti fie de folos, pentru a avea muschi abdominali puternici similari cu cei ai lui Cristiano Ronaldo



Dupa doar 23 de minute, acest plasture ce alterneaza diferite niveluri de intensitate, veti avea avea un abdomen perfect. Poate inlocui cu usurinta un aparat de la sala ce modeleaza musculatura, cum ar fi o bicicleta fitness ieftina




Acest plasture electro-stimulator Elektrainer, va ajuta sa va mandriti cu muschi abdominali deosebiti in sezonul estival, la mare sau la strand. Cele 15 niveluri de intensitate, fac ca abdomenul dumneavoastra sa fie tonefiat, puternic si cu o musculatura deosebita. 

Caracteristici ale plasturelui electrostimulator ELEKTRAINER

Tehnologia sa avansata in semnale de frecventa joasa si designul deosebit, adaptat zonei abdominale, face ca folosirea acestui plasture sa dea rezultate remarcabile in obtinerea unui abdomen puternic, plin de muschi.

Se remarca prin cele 15 nivele de intensitate, 23 de minute de utilizare in care se alterneaza diferitele tipuri de intensitate. Are o forma aproximativ patrata ( 17,5 cm x 15,5 cm) si o baterie inclusa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu