luni, 29 februarie 2016

Blender revolutionar FitMix - pret ieftin si pareri

Descopera Blender FitMix la pret ieftin si pareri despre acest produs revolutionar, ideal pentru bucataria dumneavoastra.

FitMix pret ieftin: m-am interesat despre acest blender ieftin si bun in mai multe magazine online, pentru a face o comanda, am cautat reduceri FitMix Emag, si in alte magazine, iar cea mai buna oferta cred ca o gasiti momentan daca veti comanda FitMix Mediahop, mai ales ca primiti cadou un caiet cu retete pentru blender, batul special pentru prepararea inghetatei, precum şi minirobotul pentru maruntit, tocat, razalit.




FitMix caracteristici:


FITMIX este ideal pentru sucurile din fructe, pentru turmixurile sănătoase din fructe, şi pentru pregătirea băuturilor energizante cu cereale. În câteva clipe se pot prepara, îngheţate cremoase, sau deserturi gustoase. Deoarece în bol se poate turna chiar şi apă fierbinte, din legume/zarzavaturi proaspete (crudităţi) se pot prepara supe fierbinţi. Sucuri din fructe proaspete, turmixuri de fructe sau deserturi cremoase, toate naturale şi sănătoase în doar câteva clipe! Mulţumită randamentului motorului de 600 W răcit cu aer şi a celor 4 cuţite piranha ascuţite ca briciul, mărunţeşte în câteva clipe fructele, legumele/zarzavaturile, fără a fi nevoie să renunţati la valoroasele fibre şi vitamine, deoarece şi acestea rămân în turmix. Stabilitatea aparatului este asigurată de ventuzele din silicon de pe talpa aparatului. Datorită celor 3 butoane ergonomice luminate pentru trei funcţii şi a celor 2 trepte de viteză, folosirea este extrem de uşoară!  FITMIX face faţă cu uşurinţă chiar şi gheţii, în acest fel puteţi prepara îngheţate şi deserturi gustoase cu gheaţă.

FitMix pareri:

Cei ce  au cumparat, au pareri blender fitmix, destul de bune. Are o greutate apreciabila, deci 
nu e fabricat in China, un motor de 600 W si 4 cutite piranha, care toaca legumele ca morcovul si telina. Este prevazut cu un robinet, astfel incat sucul preparat sa nu-si piarda vitaminele, atat de necesare corpului uman. 

Am cautat si FitMix forum pareri si am gasit opinii pozitive referitoare la acest produs revolutionar, pe care trebuie sa-l aveti in bucataria dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu