miercuri, 24 februarie 2016

Cum poti castiga bani online cu Youtube!

In acest articol, voi descrie o metoda de a castiga bani online intr-un mod pasiv. Se pot castiga cateva sute de euro sau chiar mai mult lunar, fara sa faci nimic.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa urmati pasii de mai jos:



  1. Iti faci un cont pe youtube si apoi cate canale doresti. Recomandat este sa faceti canal pe o nisa specifica si nu pe general.
  2. Urcati 3-10 video pe fiecare canal care sa aiba intre 3 si 10 minute fiecare. Recomandat este ca fiecare clip urcat pe canalul vostru sa va apartina 100% si nu copiat din alta parte. In acest fel evitati problemele de copyright care pot duce la pierderea veniturilor si chiar suspendarea canalului sau chiar a contului.
  3. Timp de cateva zile, promovati clipurile pe retelele sociale pentru a aduce ceva trafic pe canalul vostru
  4. Daca aveti timp este recomandat sa adunati ceva abonati pentru ca unele retele cer un minim de abonati.


Avantajele colaborarii cu o retea MCN!

  1. Daca alegeti adsense aveti posibilitatea sa primiti suspend la canal sau cont fara a face ceva ilegal sau care incalca regulile adsense. Numai luna aceasta (februarie 2016) google adsense a suspendat cateva mii de conturi fara un motiv anume.
  2. Pe adsense aveti un minim de plata pe cand la un MCN nu aveti. Primiti banii lunar indiferent cat faceti.
  3. Pe o retea MCN chiar daca prin absurd sunteti eliminati din retea puteti oricand aplica la o alta retea. Daca google adsense va suspenda generarea de bani sau contul nu mai puteti face nimic cu el.
  4. La google adsense aveti o singura metoda de plata, in functie de tara din care faceti parte. Western Union sau Transfer Bancar. La o retea MCN aveti mai multe metode de plata, Paypal, Transfer Bancar, Western Union si altele.
  5. Support in caz ca aveti probleme. Pe adsense nu veti gasi pe nimeni sa va raspunda la intrebari.
  6. In caz ca aveti canalul atacat de ‘prieteni, daca sunteti cu o retea MCN va puteti recupera contul sau reactiva generarea de bani, pe cand cu adsense, puteti spune la revedere la cont si implicit la  banii din acel cont.
  7. Pe o retea MCN puteti sa va protejati continutul impotriva celor care fura si chiar daca il posteaza pe canalul lor, puteti castig bani de pe urma acestora. Direct pe adsense trebuie sa aveti minim 90.000 minute vizionate lunar pentru a beneficia de aceasta facilitate.
Retele MCN youtube prin care puteti castiga bani cu canalul vostru youtube.


 RitualNetwork
Aceasta este singura retea MCN care ofera un revshare de 95% din veniturile generate de canalul vostru.
  • nu are minim de plata. Cat faci, atat primesti.
  • multiple metode de plata
  • nu cere contract minim pentru a intra in retea
  • pentru a adera la aceasta retea singura regula este sa aveti canalul in stare foarte buna si fara probleme de copyright. Daca aveti cea mai mica problema de copyright nu veti fi acceptat. Alta regula pentru a fi acceptat din prima este ca vechimea la canal sa fie de minim 14 zile, recomandat 30 zile, minim 3 video.
  • conform mai multor useri permite generarea de bani cu trafic exchange. Daca nu aveti probleme la copyright nu ii intereseaza cum generati banii.
  • acceptul in retea dureaza intre 3 si 7 zile din momentul aderarii
  • are sistem de referal care va permite sa faceti venituri in plus din canalele aduse de voi in reteaua lor. Pe langa asta au, un bonus destul de frumos in functie de numarul la abonati adusi in retea. Se aduna abonati de la fiecare canal adus in retea.
  • cpm minim este intre 10 si 15$
  • Aplica aici la RitualNetwork.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu