duminică, 8 ianuarie 2017

City Break de Valentines Day la Milano!!!

Alege City Break de Valentines Day la Milano! Se poate sarbatori in acest mod luna de miere. Vizitati Lacul Como, pentru ca este alegerea multor turisti ce prefera un city break la pret ieftin si este la o mica distanta de Milano. Veti avea ocazia unei excursii cu mici vase in satele din jurul acestui minunat loc romantic. Locul ideal pentru o poeveste de dragoste!!!Obiective de vizitat in City Break Milano:

Domul din Milano - Cea mai mare catedrala gotica. N-ai cum sa ratezi cel mai impresionant monument al orasului, care este totodata cea mai mare catedrala gotica din lume. Constructia a durat peste 400 de ani, avand o multime de turnulete si contraforturi si peste 3500 de statui. Poti vizita si acoperisul de unde se deschide o priveliste fantastica asupra orasului.

City Break ieftin la Milano - Cina cea de taina

Sunteti pasionati de arta? Viziteaza Milano pentru a vedea una dintre lucrarile nemuritoare create de geniul Renasterii, Leonardo da Vinci. Aflata intr-o stare avansata de deteriorare, capodopera iti dezvaluie multe dintre tainele epocii si idealurile ei generoase.


City Break Milano - Scala


Opera, inaugurata in 1778, a gazduit unele dintre cele mai tari spectacole, avand o capacitate de 2.015 locuri si una dintre cele mai bune acustici din lume.


Milano - Capitala Lombardiei are cate ceva pentru fiecare - moda, cultura, sport, istorie, arta, natura- fiind destinatia potrivita atat pentru un city-break cu familia, o escapada romantica sau o aventura cu prietenii.


Milano beneficiaza de o impresionanta mostenire culturala, fiind intesat de galerii de arta, muzee si biserici vechi. In plus, orasul este localizat ideal, in apropierea unor minunate lacuri azurii, presarate cu sate pescaresti dar si statiuni faimoase cu vile elegante si posibilitati multiple de petrecere a timpului liber. Daca esti tentat de un city-break culinar atunci afla ca in Milano ai sa gasesti cele mai bune restaurante din tara, de la localuri sofisticate pana la localuri mici de familie, care servesc atat preparate traditionale cat si internationale. Moda ocupa un loc special in viata milanezilor. De doua ori pe an se organizeaza targuri si prezentari de moda care aduna cei mai importanti creatori si designeri din lumea intreaga. Daca vrei sa iei pulsul modei atunci indreapta-te catre cartiere de lux precum Quadrilatero d'Oro sau Brera unde se afla unele dintre cele mai exclusive magazine. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu