miercuri, 4 ianuarie 2017

Proiecte case ieftine in Roman

Cauti proiecte case ieftine in Roman, judetul Neamt? Te-ai decis, sa-ti construiesti o casa si vrei sa porti o discutie cu un arhitect ce face proiecte case? Ti se poate arata proiecte si modele pentru case cu etaj, case cu mansarda mici sau case cu mansarde si garaj! Totul pentru a te ajuta sa te hotarasti in alegerea casei potrivite cerintelor tale. 


Apelati cu incredere la o firma de proiectare cu experienta, pentru a va realiza un proiect de casa care sa aiba costuri mici la faza de constructie. Este foarte important, sa se proiecteze in mod economic si toate cantitatile de materiale ce vor fi utilizate in constructia case dumneavoastra, sa beneficieze de costuri reduse de punere in executie.

Arhitectii si proiectantii din firma noastra, au experienta necesara realizarii unei case cu proiect ieftin si care sa fie potrivite bugetului dumneavoastra.
Indiferent, ca doriti proiecte case cu etaj sau proiecte case parter, acestea sunt executate pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Daca prin certificatul de urmanism, se cere proiectul tehnic - PTH - acesta, se poate executa la un pret ieftin.

Documentatia pentru autorizarea construirii sau desfiintarii unei lucrari de constructii include, pe langa proiectul cu componentele de arhitectura, structuri si instalatii, un numar de avize si acorduri, solicitate prin certificatul de urbanism, care trebuie obtinute din partea unor institutii, agenti economici sau autoritati competente. Ne putem ocupa, de depunerea, urmarirea stadiului elaborarii si colectarea acestor avize si acorduri, astfel incat procesul de autorizare a construirii sa se realizeze intr-o durata de timp cat mai redusa.

Ne puteti contacta la telefon 0727742735 sau alexiainvest@gmail.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu