miercuri, 29 aprilie 2015

Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF

reduceri de pret, ceasuri

Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF - ceas de firma, fashion, casual si elegant la doar 157 leiVezi unde gasesti cel mai bun pret, citeste descrierea si specificatiile acestui ceas, sau gaseste ceasuri asemanatoare. Tot ce trebuie, sa faci este sa vezi pretul (butonul de mai jos). Gaseste  Ceasuri de dama la preturi mici online sau produse elegante si ieftine. 


Preturi, reduceri si promotii: comanda Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF si vezi daca ceasul, beneficiaza de reducere de pret in 2015 sau cauta alte produse pentru a gasi preturi reduse. Preturile sunt actualizate des, pentru a vedea pretul in acest moment click pe: Numai acum, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 30%. Vrei sa vezi pretul in acest moment? Click pe buton:



Detalii si descriere : Stil: Casual Clasic
Colectia: Standard
Tip: Dama
Display: Analog
Mecanism: Quartz
Provenienta mecanism: Japonez
Rezistenta la apa: 3 atm
Indica: Ora, minute, secunde
Culoare cadran: Albastru
Material geam: Cristal mineral
Dimensiune cadran: 15 x 20 mm
Tip citire cadran: Linii si Cifre arabe
Forma carcasei: Dreptunghiulara
Material carcasa: Alama
Culoare carcasa: Argintiu
Dimensiune carcasa: 21 x 32 mm
Grosime carcasa: 7.4 mm
Material curea/bratara: Otel inoxidabil
Culoare curea/bratara: Argintiu
Latime curea/bratara: 13 mm
Circumferinta curea/bratara: 17 cm
Sistem inchidere: Catarama tip fluture cu butoane laterale
Finisaj curea/bratara: Lucioasa
Altele: Logo pe cadran, capac spate, Culoare markeri ora: Argintiu, Culoare aratatoare: Argintiu, Precizie mecanism: +/- 20 secunde pe luna, Tip baterie: SR626 SW, Durata de viata a bateriei: aprox 3 ani
Greutate: 57 grame
Modul: 1330
la doar 157 lei. Pretul este mai ieftin in anumite perioade din 2015. Articol de la magazinul online de Ceasuri de dama Watchshop. Produsele afisate sunt originale. Nu vindem, ceasuri replica.


reducere Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF, cel mai mic pret


UnButic.ro, va recomanda Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF la 157 de lei ca fiind un produs de calitate si original. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la ceasuri de 100 lei si ceasuri originale online ieftine, pentru Dvs. sau persoane dragi carora sa le daruiti. Livrare in toata tara in 24-48 de ore, atat in orasele mari precum Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, cat si in provincie.


 Alti clienti au cautat si:

  • "Ceasuri de dama ", "ceasuri de firma originale", "Ceasuri de dama de mana ieftine", "Reduceri 2015 la Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF", "Magazine online de Ceasuri", "anunturi ceasuri de vanzare", "Comanda Ceasuri online", "Reduceri Ceas Casio CLASIC LTP-1234PD-2AEF"




Printre marcile comercializate de noi se afla Tissot, Swatch, Seiko, Citizen,Guess, Ck, Sector, Casio, Timex si multe altele. WatchShop.ro este in piata de ceasuri din 2009.

Beneficii clienti:
365 zile termen retur pentru produse

Retur gratuit pentru toate comenzile

Oferim puncte valorice de fidelitate la orice comanda, puncte care se pot folosi pentru achizitionarea oricaror produse de pe site.

Exista posibilitatea de a verifica coletul inainte de face plata ramburs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu