marți, 28 aprilie 2015

Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9

reduceri de pret, ochelari de soare

Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9 - de firma si eleganti la doar 669 leiVezi unde gasesti cel mai bun pret, citeste descrierea si specificatiile acestui produs, sau gaseste ochelari de soare asemanatori. Tot ce trebuie, sa faci este sa vezi pretul (butonul de mai jos). 


Preturi, reduceri si promotii: comanda Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9 si vezi daca produsul, beneficiaza de reducere de pret in 2015 sau cauta alte produse pentru a gasi preturi reduse. Preturile sunt actualizate des. Numai acum, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 30%. Vrei sa vezi pretul in acest moment? Click pe buton:


 

Detalii si descriere : Toti ochelarii de soare comercializati sunt noi, sigilati si vin ambalati in tocul lor original . Pretul produsului contine TVA. Pentru comenzi mai mari de 300 de lei livrarea este gratuita, iar pentru comenzile sub 300 de lei costul de transport este de 15 lei ( Curiera Rapid sau Posta Romana ). la doar 669 lei. Pretul este mai ieftin in anumite perioade din 2015. Produsele afisate sunt originale.


reducere Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9, cel mai mic pret


Va recomandam Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9 la 669 de lei ca fiind un produs de calitate si original. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la  si ochelari de soare originali online ieftini, pentru Dvs. sau persoane dragi carora sa le daruiti. Livrare in toata tara in 24-48 de ore, atat in orasele mari precum Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, cat si in provincie.


 Alti clienti au cautat si:

  • "ochelari de soare ray ban", "ochelari de soare police", "ochelari soare", "Reduceri 2015 la Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9", "Magazine online de ochelari de soare", "ochelari de soare Guess" "ochelari de soare barbati", "Comanda ochelari de soare online", "Reduceri Ochelari de soare GUESS GU 6753 HNY-9", "ochelari de soare polarizati", "ochelari de soare ieftini", "ochelari de soare originali", "ochelari de soare dama", "ochelari de soare carrera", "ochelari de soare", "ochelari de soare wayfarer"


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu