miercuri, 29 aprilie 2015

Engelhardt Raymond Rose Gold Silver

reduceri de pret, ceasuri

Engelhardt Raymond Rose Gold Silver - ceas de firma, fashion, casual si elegant la doar 1299 RON leiVezi unde gasesti cel mai bun pret, citeste descrierea si specificatiile acestui ceas, sau gaseste ceasuri asemanatoare. Tot ce trebuie, sa faci este sa vezi pretul (butonul de mai jos). Gaseste  Ceasuri la preturi mici online sau produse elegante si ieftine. 


Preturi, reduceri si promotii: comanda Engelhardt Raymond Rose Gold Silver si vezi daca ceasul, beneficiaza de reducere de pret in 2015 sau cauta alte produse pentru a gasi preturi reduse. Preturile sunt actualizate des, pentru a vedea pretul in acest moment click pe: Numai acum, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 30%. Vrei sa vezi pretul in acest moment? Click pe buton:



Detalii si descriere : Ceas barbatesc; Mecanism Quartz de inalta precizie; Calibru 10.470; Functii Cronograf; Material Placat cu aur roz; Curea Piele originala; Dimensiuni Lungime totala 24 cm; Carcasa 44 mm; gros. 13 mm; Geam Cristal mineral; ultra-rezistent; Culoare Aur roz/argintiu; Nr. ref. EN387532529002; Rezistenta la apa 5 ATM; Stare Nou in cutie originala; Garantie 24 luni; la doar 1299 RON lei. Pretul este mai ieftin in anumite perioade din 2015. Articol de la magazinul online de Ceasuri Watchshop. Produsele afisate sunt originale. Nu vindem, ceasuri replica.


reducere Engelhardt Raymond Rose Gold Silver, cel mai mic pret


UnButic.ro, va recomanda Engelhardt Raymond Rose Gold Silver la 1299 RON de lei ca fiind un produs de calitate si original. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la  si ceasuri originale online ieftine, pentru Dvs. sau persoane dragi carora sa le daruiti. Livrare in toata tara in 24-48 de ore, atat in orasele mari precum Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, cat si in provincie.


 Alti clienti au cautat si:

  • "Ceasuri de dama ", "ceasuri de firma originale", "Ceasuri de mana ieftine", "Reduceri 2015 la Engelhardt Raymond Rose Gold Silver", "Magazine online de Ceasuri", "anunturi ceasuri de vanzare", "Comanda Ceasuri online", "Reduceri Engelhardt Raymond Rose Gold Silver"




Printre marcile comercializate de noi se afla Tissot, Swatch, Seiko, Citizen,Guess, Ck, Sector, Casio, Timex si multe altele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu