marți, 24 martie 2015

iPad mini 3 Wi-Fi, 16GB, Silver

Cauti tablete ieftine? Citeste recenzia de mai jos si decide daca se merita sa comanzi produsul online. Citeste si celelalte articole despre tablete, pe care recomandam sa le comandati de la Flanco pentru cele mai bune preturi.

Despre iPad mini 3 Wi-Fi, 16GB, Silver: cred ca are un pret destul de corect avand in vedere functiile si componentele, si nu in ultimul rand firma producatoare. Recomand sa cumparati tablete noi in defavoarea celor second hand, pentru a evita neplaceri sau costuri cu repararea.

Caracteristici: iPad mini 3 Wi-Fi, 16GB, Silver Cod produs: 91061 Producatori: Apple Diagonala: 7.9 inch Rezolutie: 2048 x 1536 Greutate: 331 g 3G: Nu Adaugă la comparație

Cel mai ieftin pret gasit de mine pana acum a fost de 1.929,90 lei, pentru detalii Click aici !

pret iPad mini 3 Wi-Fi, 16GB, Silver

Cauta si alte recenzii de tablete online ieftine si bune, voi incerca sa public si alte electronice si electrodomestice ce merita a fi cumparate din magazinele online. Daca doriti anumite recenzii, postati un comentariu cu produsul dorit si voi face o recenzie. Daca v-a fost de ajutor, lasati un comentariu mai jos sau dati un share pe Facebook acestui articol!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu