miercuri, 11 martie 2015

Laptop Toshiba L50-B-1DM, Intel Core i3, Memorie 6GB, HDD 1TB, AMD Radeon, Free DOS

Cauti laptopuri ieftine? Citeste recenzia de mai jos si decide daca se merita sa comanzi produsul online. Citeste si celelalte articole despre laptopuri, pe care recomandam sa le comandati de la Flanco pentru cele mai bune preturi.

Despre Laptop Toshiba L50-B-1DM, Intel Core i3, Memorie 6GB, HDD 1TB, AMD Radeon, Free DOS: cred ca are un pret destul de corect avand in vedere functiile si componentele, si nu in ultimul rand firma producatoare. Recomand sa cumparati laptopuri noi in defavoarea celor second hand, pentru a evita neplaceri sau costuri cu repararea.

Caracteristici: Laptop Toshiba L50-B-1DM, Intel Core i3, Memorie 6GB, HDD 1TB, AMD Radeon, Free DOS Cod produs: 91757 Producatori: Toshiba Diagonala: 15.6 inch Tip procesor: Intel Core i3 Model procesor: 4005U Frecventa procesor: 1700 MHz Capacitate memorie: 6 GB Capacitate memorie video: 2048 MB Model placa video: R7 M260 Adaugă la comparație

Cel mai ieftin pret gasit de mine pana acum a fost de 2.199,90 lei, pentru detalii Click aici !

pret Laptop Toshiba L50-B-1DM, Intel Core i3, Memorie 6GB, HDD 1TB, AMD Radeon, Free DOS

Cauta si alte recenzii de laptopuri online ieftine si bune, voi incerca sa public si alte electronice si electrodomestice ce merita a fi cumparate din magazinele online. Daca doriti anumite recenzii, postati un comentariu cu produsul dorit si voi face o recenzie. Daca v-a fost de ajutor, lasati un comentariu mai jos sau dati un share pe Facebook acestui articol!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu