marți, 24 martie 2015

Tableta Allview Viva i7, 8GB, Alb

Cauti tablete ieftine? Citeste recenzia de mai jos si decide daca se merita sa comanzi produsul online. Citeste si celelalte articole despre tablete, pe care recomandam sa le comandati de la Flanco pentru cele mai bune preturi.

Despre Tableta Allview Viva i7, 8GB, Alb: cred ca are un pret destul de corect avand in vedere functiile si componentele, si nu in ultimul rand firma producatoare. Recomand sa cumparati tablete noi in defavoarea celor second hand, pentru a evita neplaceri sau costuri cu repararea.

Caracteristici: Tableta Allview Viva i7, 8GB, Alb Cod produs: 90147 Producatori: Allview Diagonala: 7 inch Rezolutie: 1024 x 600 Capacitate memorie: 1024 MB RAM Greutate: 268.1 g 3G: Da, prin dongle (neinclus) Adaugă la comparație

Cel mai ieftin pret gasit de mine pana acum a fost de 299,90 lei, pentru detalii Click aici !

pret Tableta Allview Viva i7, 8GB, Alb

Cauta si alte recenzii de tablete online ieftine si bune, voi incerca sa public si alte electronice si electrodomestice ce merita a fi cumparate din magazinele online. Daca doriti anumite recenzii, postati un comentariu cu produsul dorit si voi face o recenzie. Daca v-a fost de ajutor, lasati un comentariu mai jos sau dati un share pe Facebook acestui articol!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu