duminică, 1 martie 2015

Laptop Acer V3, Intel Pentium Dual Core, Memorie 4GB, HDD 1TB, Intel HD Graphics, Windows 8

Cauti laptopuri ieftine? Citeste recenzia de mai jos si decide daca se merita sa comanzi produsul online. Citeste si celelalte articole despre laptopuri, pe care recomandam sa le comandati de la Flanco pentru cele mai bune preturi.

Despre Laptop Acer V3, Intel Pentium Dual Core, Memorie 4GB, HDD 1TB, Intel HD Graphics, Windows 8: cred ca are un pret destul de corect avand in vedere functiile si componentele, si nu in ultimul rand firma producatoare. Recomand sa cumparati laptopuri noi in defavoarea celor second hand, pentru a evita neplaceri sau costuri cu repararea.

Caracteristici: Laptop Acer V3, Intel Pentium Dual Core, Memorie 4GB, HDD 1TB, Intel HD Graphics, Windows 8 Cod produs: 92333 Producatori: Acer Diagonala: 15.6 inch Tip procesor: Intel Pentium Dual-Core Model procesor: 3556U Frecventa procesor: 1700 MHz Capacitate memorie: 4 GB Model placa video: HD Graphics Adaugă la comparație

Cel mai ieftin pret gasit de mine pana acum a fost de 1.799,90 lei, pentru detalii Click aici !

pret Laptop Acer V3, Intel Pentium Dual Core, Memorie 4GB, HDD 1TB, Intel HD Graphics, Windows 8

Cauta si alte recenzii de laptopuri online ieftine si bune, voi incerca sa public si alte electronice si electrodomestice ce merita a fi cumparate din magazinele online. Daca doriti anumite recenzii, postati un comentariu cu produsul dorit si voi face o recenzie. Daca v-a fost de ajutor, lasati un comentariu mai jos sau dati un share pe Facebook acestui articol!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu